Wednesday, August 2, 2017

Long john untuk dijual

Aku ada longjohn untuk dijual yang belum dipakai lagi. Siap ada tag tu. Plan asal nak pakai masa nak ke India tahun lepas tapi bila cuba pakai tak muat pula. Sesiapa yang ada plan nak ke negara yang beriklim sejuk atau musim salji, bolehlah pertimbangkan untuk membelinya. 

Aku tak jual mahal. Untuk sepasang (baju dan seluar), aku jual dalam harga RM150 termasuk kos penghantaran. Boleh runding lagi kalau yang serius nak. 



Material longjohn ni bukan yang jenis licin. Lembut sahaja rasanya. Memang kalau pakai, akan terasa kehangatannya. Cewaah!

Kalau ada yang berminat, boleh emel kepada mazuriah@gmail.com.

p/s: teringin nak main salji lagi. tiba-tiba terasa sejuk. 

6 comments:

  1. Semoga berjaya mendapatkan pembeli yg serius. Abam Kie selalu letak iklan di mudah.my. kdg2 laku. Tp biasanya x laku la. Huhuhuhu...

    ReplyDelete
  2. semoga ada yg serius nak beli tu nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. baru lagi tu. elok tersimpan dalam beg.

      Delete
  3. salam kenal..

    sayang tu.. mmg kena jual. pegi India tu sure ke Kashmir ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal untuk awak juga
      nak buat macamana, nak pakai tak muat. memang betul ke kashmir masa tu.
      terima kasih singgah, rajin-rajinlah singgah blog saya ni. cuma tu lah, tak tau bila nak update cerita.

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails