Monday, November 7, 2016

Shanghai Fridge Magnet Giveaway By Jari Manis & Scdha Sein Travel




Assalamualaikum semua. 

Aku jarang masuk GA sebab sepanjang hidup aku, aku memang tak pernah dapat punyalah. Kali ini aku nak cuba nasib. Manalah tahu kalau-kalau ada rezeki boleh dapat kan? (Wink wink kat JM dengan SS.) 

Senang sahaja syaratnya. Klik kat banner dan gambar atas ni. Nanti akan diterangkan secara jelas syarat-syaratnya. 

Kali ini aku nak tag my dear friend Shirven. Harap-harap dia tak marahlah kalau aku tag dia. Kasihan kau makcik. Selalu kau jadi mangsa aku. 

Ok, good luck semua. Gambatte! 

p/s: boleh tambah koleksi FM ni kalau dapat. 

19 comments:

  1. Terima kasih Maz sokong kami buat GA..semoga berjaya...

    ReplyDelete
  2. Fuyooooo... Mazu join lahhh.... Cayalahhhh! Thank so much Mazuuu... Good luck ok!

    ReplyDelete
  3. salam singgah GA yang sama

    https://unnianje.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. BW dari giveaway -> http://www.huhahuhajerr.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
    Follower #59

    ReplyDelete
  5. gud luck..yuk pun join gak contest nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
    btw dah follow blog awk..klau sudi bleh lar singgah n follow blog yuk

    ReplyDelete
  6. https://nayfatimahrasyid.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  7. singgah dr segmen yg sama :) all the best

    ReplyDelete
  8. singgah BW sini dari list puan penganjur..
    smoga berjaya..

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yang sama dan terus follow blog yang comel ini. N0 62. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  10. Haii singgah sini. Semoga kita ada rezeki utk menang. Hihi

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  11. done follow #63

    dtg dr GA yg sama. gd luck akak !

    http://www.rubiahkadir.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  12. Blogwalking sini..done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete
  13. hi, saya datang dari GA yang sama.. done follow sini :)
    Good Luck!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails