Monday, November 5, 2018

Birthday Giveaway - senarai pemenang

Rasanya ada yang tak sabar nak tunggu senarai pemenang giveaway aku kali ini. Maaflah ya sebab mengambil masa sedikit untuk update. Jangan marah ya. 

Apa-apa pun tahniah aku ucapkan kepada 10 pemenang bertuah. Pemenang dipilih melalui random.org. Tiada unsur pilih kasih atau berat sebelah, semuanya dilakukan secara adil dan saksama. 

Mari kita tengok siapa pemenangnya!











Ada juga disediakan kepada hadiah istimewa kepada ShirVen sebab dia adalah orang pertama yang join giveaway aku dan Zircon Mono yang telah berjaya menjawab soalan aku pada entri blog sebelum ini. 

Harapnya kepada semua pemenang dapat memberi nama dan alamat melalui emel: mazuriah@gmail.com sebelum 11 November 2018. Kalau tak, hadiah tersebut akan diberikan kepada orang lain. 

Tahniah dan terima kasih kepada semua.

p/s: rasanya kalau nak buat lagi giveaway, ada nak join? 

14 comments:

  1. Wahh hana tersenarai lah! Alhamdulillah.. Terima kasih kak mazuriah~ Tahniah utk semua pemenang ya :D

    ReplyDelete
  2. Tahniah kpd ang menang... iols pun Oktober juga...

    ReplyDelete
  3. Ya Allah. Alhamdulillah terpilih juga dalam 10 orang ni ye. Terima kasih kak mazuriah.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulilah. Tq makcik 😘😘😘 tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  5. الحمد لله Alhamdulillah
    terima kasih
    Tahniah kpd pemenang jugak

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, syukur menang dalam GA ni.
    kejap lagi sy emelkan details ye. tqsm!

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada para pemenang! :D

    nak lagi nak lagi hehee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails