Thursday, February 8, 2018

Model baju plus size



Jangan terkejut pula ya. 

Baru-baru ini aku dapat tawaran jadi model untuk baju plus size. Itu namanya rezeki jangan ditolak. Minta maaflah modelnya masih amatur. Banyak benda yang perlu belajar untuk posing gambar. Lebih-lebih lagi ambil gambar ala-ala muslimah gitu. Terasa sangat aku ni sopan dan ayu. 

Ini adalah pengalaman yang tak akan lupa sampai bila-bila. Penat juga nak ambil gambar dengan 7 kali tukar baju. Sesi ambil gambar baju ni mengambil masa sampai setengah hari. Macamanalah model-model lain buat kerja ni ya? Nak posing lah, nak senyum lah. Ya ampun!!!

Bila tengok hasil gambar, rasa seronok pula. Rasa nak buat lagi. Hahaha! 

Ok, rasa-rasa ada yang berminat nak tahu pasal baju plus size ni? Ini adalah projek pioneer kawan aku. Kalau ada yang berminat boleh klik di sini

Maklumat harga dan saiz baju, semua ada di situ. InsyaAllah kalau sambutan menggalakkan, banyak baju plus size akan dibuat. Nak panggil aku jadi model pun boleh juga. (Macam bagus je kan?) 

p/s: baju ni sesuai untuk dipakai di pejabat dan buat baju raya sekali! 

14 comments:

  1. Amboi makcik, bkn main eh kau. Cantik lah, model n baju ngam 😁😁. Nnt nak tgk baju tu, cam suka je hati ni kat warna n design dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai malu aku weh bila kau puji
      ni baru first design.
      nanti bila kau ada sini, boleh aku tunjukkan contoh.

      Delete
  2. da nak raya ni.. boleh mula hunt baju raya =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau tak apa.
      tak tau la sempat lagi atau tak nak tempah baju.

      Delete
  3. salam kak, sy berminat menjadi model muslimah plussize boleh email ke saya miaannabella@ymail.com terima kasih ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam. akak suka-suka je & nak tolong kawan sekali. kalau ada offer nanti, akak emel ya.

      Delete
  4. Salam sis, mcm mne nk jd model sambilan ya? Sy berminat.. Hrp blh contact sy nnt. nik_mira90@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum sis, mcm mana nak dapat job model plus size yaa sis? sye betul² nak cebur bidang modelling ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau sis sudi nak share boleh email sye mxllasams998@gmail.com

      Delete
  6. Assalamualaikum akak. Saya berminat nak jadi model plus size. Tapi saya berpurdah. Boleh ke? Kalau ada rezeki saya. Boleh la akak email saya. angahbusuk14@gmail.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails