Monday, February 4, 2019

Happy Chinese New Year 2019

chinese new year 2019 greetings card
Selamat Tahun Baharu Cina 2019 dan tahun ini merupakan tahun babi. Katanya orang yang lahir pada tahun babi adalah seorang yang:
  • Penyayang
  • Peka
  • Optimis
  • Patuh
  • Jujur 
  • Senang menerima tetamu
Betul ke? Aku tak tahu sebab aku bukan lahir tahun babi. Hehehe..

Kepada yang menyambut, semoga bergembira, selamat bercuti dan berhati-hati semasa memandu. 

Kali ini aku tak ada plan nak ke mana-mana. Rasa malas pula dengan keadaan kaki terseliuh hari tu. Agaknya ada maksudnya lain sebenarnya yang suruh aku rehat je. Mungkin juga tanda-tanda dah tua! Konon tak nak mengaku. 

Ok, jumpa lagi. Masih berusaha untuk update trip yang tertangguh. Bersabarlah ya. 

p/s: suka sangat makan limau mandarin. 

3 comments:

  1. hai mazu...selamat bercuti hari ni for CNY

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti kak.. ada angpau x nak kasi kite ? =P

    ReplyDelete
  3. aduh makcik lama tak update ek. smoga kaki yang terseliuh tu cepat sembuh yea. berehat dulu, nanti jejalan lagi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails