Tuesday, October 8, 2019

Bulan Oktober sudah?

Lamanya tak update blog, tak sedar dah masuk bulan Oktober. Alamak minta maaf banyak-banyak ya. 

Bukannya tak nak update cuma tak sempat je. Ini pun curi-curi masa kerja nak update untuk tatapan semua. Nampak tak, aku sebenarnya sayang korang tau. 

Untuk bulan Oktober adalah bulan yang paling istimewa bagi aku. Nak tahu kenapa? Ia adalah bulan kelahiran aku dan maknanya semakin bertambahlah umur aku. Aku dah masuk 4 series dan tak lama lagi nak masuk 5 series. Hahaha! 

Ada yang tanya ke, lepas ni nak ke mana pula? Memang ada dan Insya-Allah aku akan ke China. Setakat ini, tunggu nak dapatkan visa. Doakanlah ya semua berjalan dengan lancar. Kalau ada rezeki, nanti aku belikan cenderahati. Ada yang nak? Sila angkat tangan!! 

Bunga buah pic baru berkembang di Guilin, China. 

Cerita untuk trip sebelum ini, aku akan cuba usaha untuk habiskan. Sabar ya. Memang banyak cerita yang masih belum aku kongsi di sini. Kalau nak tahu cerita terkini, boleh je follow IG: mazuriah1025. Senang sikit update di IG sebab lebih mudah dan ringkas. 

Ok, jumpa lagi. Take care! 

p/s: explore next Disneyland. 

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails