Monday, December 6, 2010

Port luck lagi

Hari Rabu ini ada acara potluck kat division aku. Selalu sangat ada acara makan-makan kat opis. Sepanjang aku kerja dekat 4 tahun, aku rasa berat badan aku naik bagai dipam-pam! Baju pun banyak dah tak muat. Hahaha.. 

Bila ada acara potluck, mulalah pening kepala sebab tak tahu nak bawa apa. Aku tak nak bawa makanan yang berat sangat sebab confirm ramai yang tak makan. Last potluck buat hari tu, banyak nasi lemak yang tinggal. Sayang je. Aku nak makan tapi tak larat dah..perut dah penuh. So aku plan nak bawa yang simple dan sedap. Apa ya?? Any idea? Sesiapa nak bagi cadangan, silalah beritahu ya. 

p/s: makan makan makan makan..lama-lama jadi bulat

1 comment:

  1. kan terer buat carot kek...bawak tu je ler... hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails