Friday, May 22, 2015

Ada lagi ke nak baca blog aku?

Ada lagi ke nak baca blog aku ni? Alamak lama dah aku tak update blog aku ni. Dalam masa terdekat ini aku akan cuba cerita pengalaman trip ke Ho Chi Minh pada bulan April. Baru aku perasan lepas 1 bulan pergi baru nak cerita. Harap aku masih ingat apa yang berlaku di sana. 

Setakat ini, trip ke Ho Chi Minh adalah trip paling sempoi. Kalau sebelum ini, aku siap plan punyalah lama sampai berbulan-bulan. Nak sediakan itinerary, cari hotel dan buat kajian apa yang menarik. 

Tapi kali ini sampai hari nak pergi, aku tak buat apa-apa pun. Sampaikan adik aku tanya, betul ke aku nak pergi Ho Chi Minh ni? Dah lah tu, sehari sebelum nak pergi, kereta aku kena langgar. 

Punyalah sempoi trip aku, aku siap kena tipu lagi tu. Yang itu aku akan cerita panjang-panjang nanti. Boleh tunggu kan? 

p/s: baru nak ambil nafas sikit. 

8 comments:

  1. mestilah ada...JM salah sorang daripadanya :-)

    ReplyDelete
  2. kalau ke HCM x kena tipu mmg x sah sbb JM un pernah kena...okey nanti cite tau nak baca

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah pasal
      selalu gak baca blog orang, ramai yang kena tipu masa di HCM

      Delete
  3. aku masih baca cuma aku makin malas buat entry

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tau kau rajin baca blog aku
      angin malas dah melanda
      bila la agaknya aku nak update blog ni

      Delete
  4. Replies
    1. ok
      saya akan berusaha untuk tidak berhenti tulis

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails