Thursday, April 30, 2015

Pindah lagi

Pindah lagi tapi kali ini pindah ke bangunan baru yang terletak berhadapan dengan bangunan sekarang. Itu sebabnya aku dah lama tak update blog. Bila dah selesai semua, aku akan ceritakan pengalaman trip aku ke Ho Chi Minh nanti. Sabar ya. 



Packing tak sudah-sudah. Bilalah agaknya nak siap ni. 

p/s: penat packing

2 comments:

  1. kenapa inda ke bangunan baru...bangunan lama tu ada masalah ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bangunan lama tak muat nak isi semua staf.

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails