Thursday, December 31, 2015

Selamat tinggal tahun 2015

Pada hari terakhir tahun 2015 ada sesiapa yang masih bekerja? Sila angkat tangan. Ya..aku sebenarnya kerja hari ini. Badan je kat sini tapi hati dah melayang ke tempat lain. Dahlah kat opis aku ni ramai yang bercuti, masuk kerja tadi nampak kosong je. 


Untuk tahun 2016 yang bakal menjelma tak lama lagi ini, aku harap semuanya berjalan dengan lancar dan diberi kesihatan yang baik. Semoga untuk tahun 2016 adalah tahun lebih baik daripada sebelum ini. 


Sorotan tahun 2015.

Melbourne, Australia. 

USS, Singapore. 

Ho Chi Minh, Vietnam. 

Yogyakarta, Indonesia. 

Bangkok, Thailand. 

p/s: untuk tahun 2016, sama-sama kita tunggu destinasi seterusnya.

8 comments:

  1. Replies
    1. Happy new year to you too SS. Speaking london gitu.

      Delete
  2. seamat tahun baru ...

    moga ada rezeki lagi utk travel tahun depan in sya allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru nieda
      Harapnya begitulah
      Amin

      Delete
  3. Selamat Tahun Baru Maz...adakah this year akan melangkah lebih jauh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru JM
      Melangkah lebih jauh? Boleh ke dgn kaki saya yang tak berapa panjang. Hehehe...

      Delete
  4. waaah banyaknya tempat akak pegi.. kipidap kipidap =)
    semoga murah rezeki selalu ya..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails