Tuesday, December 1, 2009

FishVille


Aku cuti 5 hari (termasuk cuti raya haji) dan sekarang rasa malasnya nak masuk kerja balik. Nak buat macamana aku ada banyak lagi cuti tahunan nak kena habiskan. Plan hujung bulan ni aku nak ambil cuti lagi dan terus sambut tahun baru. Kononnya..tapi tak taulah jadi ke tak.

Selalunya kalau aku cuti, aku tak pergi mana-mana pun. Cuma lately ni aku ada aktiviti baru untuk mengisi masa aku. Nak tau apa dia? Layan FishVille kat Facebook!! Hahaha..gara-gara adik akulah yang paksa aku main.

Pada mulanya aku memang tak nak join apa-apa game kat Facebook sebab kalau aku dah start main, aku jadi obses. Macam lagu Mariah Carey pula..Obsessed. Sekarang ni, asal aku log in komputer, perkara pertama aku nak check, aku nak tau ikan-ikan aku tu lapar ke tak. Kalau kat rumah, bolehlah aku check tapi kat opis? Boleh ke? Dahlah sekarag banyak website kena block. Stupid!

Bayangkan aku baru join minggu lepas dan sekarang aku dah level 12. Kemaruk kan?? Siap pesan kat adik aku, tolong tengokkan ikan-ikan aku tu. Jangan bagi ikan mati tau.

Ini baru 1 game aku join. Kalau aku join banyak game, aku tak berani nak cakap apa-apa. Sure lagi kronik!

p/s: kalau ikan betul, tak nak pula bela

2 comments:

  1. Wah... Dah kemaruk dah. Apa kata bercucuk tanam pulak?

    ReplyDelete
  2. oh tidak!!!
    cukuplah dengan fishville

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails