Monday, February 22, 2010

Pengalaman yang memalukan

Apa pengalaman yang paling memalukan dalam hidup korang? Aku ada banyak tapi peristiwa yang aku nak kongsi ini baru je berlaku dalam beberapa minggu yang lalu. Aduh malunya sambil cover muka kejap. 

Baru-baru ini aku jalan-jalan kat Kompleks PKNS, tiba-tiba nak buang air kecil. Terus aku cari toilet yang berhampiran. Bila sampai toilet, fullhouse pula. Terpaksalah aku tunggu giliran. Makin lama aku tunggu, makin tak tahan aku dibuatnya nak buang air kecil. 

Dalam hati sempat lagi aku menyumpah-nyumpah, "wooi! cepatlah. berak batu ke?" 

Bila sampai giliran aku, aku memang dah tak tahan lagi. Memang dah habis hujung beb. Tak sempat nak buat apa-apa, aku sedar seluar aku dah basah. Selamat..aku dah buang hajat. 

Alamak!! Ada masalah lain yang timbul. Macamana aku nak keluar daripada toilet ni? Sure ramai orang tengok aku nanti dengan keadaan seluar aku dah basah kuyup. Hmm belasah je lah. Benda dah jadi. Takkan aku nak keluar tak pakai seluar. Lagi teruk! Habis kecoh 1 Bangi nanti. Hahaha..

Aku pun cepat-cepat keluar daripada toilet dan terus jalan ke arah parking kereta. Nasib baik dalam kereta ada plastik bolehlah cover kerusi. 

Sepanjang aku jalan menghala ke kereta, aku dapat rasakan semua orang dok pandang kat aku lebih-lebih lagi seluar aku yang basah kuyup.

p/s: malu seh!

4 comments:

  1. Aiseh... Nak gelak ke tak nak nih? Huhu...

    ReplyDelete
  2. dinasihatkan sentiasalah membawa pampers. Hahahhaaa!!!! truk tul lah kau ni makcik

    ReplyDelete
  3. awong...gile selambe...lawak tul! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails