Friday, June 3, 2011

Last day Mira

Tak sangka dah 2 bulan Mira praktikal kat department aku. Sepanjang Mira ada di department aku, aku banyak buli dia. Sorry Mira, aku cuma nak uji ketahanan Mira je. Nak tahu sama ada Mira ni ok ke tak. Setakat ini, Mira ok. 

Agak terkilan sebab Mira buat praktikal sekejap sangat. Tak sempat nak kenal lebih dekat. Insya-Allah, ada rezeki nanti kita akan jumpa lagi. 

Gambar ramai-ramai. Boss dan Jun pun ada sekali.


Ole-ole daripada Mira.


p/s: all the best to you, Mira. 

2 comments:

  1. iye ke tak sempat kenal lama2.. akak men~~

    ReplyDelete
  2. eh betul la...tak kenal maka tak cinta

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails